Kesäale! Valikoidut kansainväliset domainit nyt vain 2,95€ +alv. / 1.vuosi. Tilaa nyt!

Kurssin luominen

Kurssi voi sisältää yhden tai useamman oppitunnin ja oppitunnin voi jakaa aiheisiin. Lisäksi kurssiin voi liittää erilaisia testejä kysymyksineen. Jokaisella osiolla on asetuksia, joilla voi määrittää esim. julkaisuajankohtaa sekä kurssin suorittamisjärjestystä ja ehtoja. Eri kohdista löytyy ohjetekstejä kysymysmerkkiä klikkaamalla, suosittelen tutustumaan niihin!

Mene ohjausnäkymän vasemman reunan valikosta kohtaan LearnDash LMS -> Kurssit ja klikkaa ruudun oikeasta kulmasta Lisää uusi.

Anna kurssille otsikko ja lisää kurssille kuvaus. Kurssin sivu -kohdassa näkyvä sisältö näkyy kurssin myyntisivulla kaikille käyttäjille.

Siirry Rakentaja-välilehdelle ja lisää kurssille oppitunteja ja testejä. Kohtien sisällöt muokataan tallentamisen jälkeen. Voit käydä vielä muokkaamassa kurssin asetuksia ja tallenna kurssi sitten luonnoksena.

Siirry nyt kohtaan Oppitunnit ja muokkaa kurssille luomiasi oppitunteja lisäämällä niihin sisältöä (tekstiä, videota, kuvia, äänitiedostoja). Tallenna tekemäsi muutokset.

Voit myös lisätä oppitunteja, aiheita ja testejä ensin ja liittää ne sitten kurssiin rakentajan avulla.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest