Zonerin
webhotelli

webhotelli on nopea kotisivutila yrittäjälle sisältäen myös verkkotunnuksen ja sähköpostit.

Alkaen 1,95 € /kk +alv.

20 000

Tyytyväistä asiakasta

4.5/5

Arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv
Tyytyväisyys­takuu

Webhotellit nyt ensimmäinen vuosi puoleen hintaan

Webhotelli sisältää automaattisesti verkkotunnuksen, sähköpostilaatikoita, nopean levytilan ja Installator-asennusohjelman.

MINI

1,95 €/KK

norm. 3,90 €/kk

Alv. 0%

Edullinen webhotelli
sivuston aloitukseen.

STARTTI

3,45 €/KK

norm. 6,90 €/kk

Alv. 0%

Webhotelli pienen
sivuston tarpeisiin.

Sopiva

5,45 €/KK

norm. 10,90 €/kk

Alv. 0%

Kotisivutila
kasvavalle sivustolle.

Yritys

9,45 €/KK

norm. 18,90 €/kk

Alv. 0%

Webhotelli yrityksen vaatimiin tarpeisiin.

Teho

17,45 €/KK

norm. 34,90 €/kk

Alv. 0%

Vaativat sivustot,
kuten verkkokaupat.

Liity mukaan viiden tähden menestys­tarinoihin!

Akseli Herlevi käyttää Zonerin palveluita
Akseli Herlevi
Naughty Brgr

naughtybrgr.com luottaa Zonerin webhotelliin

Top Chef -voittajana ja burgerimiehenä tunnettu Akseli Herlevi hoiti verkkotunnusten rekisteröinnit ja webhotellin Zonerin kautta.

”Otimme Yrityswebhotellin Zonerilta, koska hyvä ystäväni näin suositteli. Mitään ongelmia ei ole toistaiseksi ollut, eli olemme olleet hyvin tyytyväisiä.”

Oma
verkkotunnus

Webhotellipalvelu sisältää domain rekisteröinnin vuosittain. Rekisteröi uusi tai siirrä olemassa oleva.

Sähköposti-
laatikot

Sähköposti omalla verkkotunnuksella sisältyy kaikkiin webhotelli tilauksiin. Luo sähköpostilaatikot helposti itse.

Nopea
kotisivutila

Webhotellit sisältävät valitun paketin mukaisesti kotisivujen ja sähköpostien tarvitsemaa kotisivutilaa.

Kätevä
kotisivukone

Webbihotelli mahdollistaa myös kotisivujen teon helppokäyttöisellä kotisivukoneella.

Webhotelli käytössä jo muun muassa seuraavilla

Itä-Länsi
Hailuodon Panimo
Sarfvik golf
Megazone
Kauneuskeskus Fenix
optiplusoptikko
naughty brgr
Tampereen Urheiluhierojakoulu
vossi

Luotettava webhotelli yritys- ja yksityiskäyttöön

Zonerin webhotelli sisältää kaiken tarvittavan kotisivujen rakentamiseen ja monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Suomalainen webhotelli

Täysin kotimainen webhotelli, meillä on jo yli 17 000 asiakasta. Palvelimemme sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä.

Ympäristöystävällinen webhotelli

Käytämme webhotelliemme sähkönä ainoastaan uusiutuvaa energiaa. Voit lukea lisää käyttämistämme laitetiloista erilliseltä sivulta.

Nopea asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua asiantuntevasti ja nopeasti. Chat-asiakaspalvelu käytettävissä 24/7 ja vastaamme tukipuheluihin jopa 14 sekunnissa!

Vikasietoinen pilviympäristö

Webhotellimme sijaitsevat korkean saavutettavuuden pilviympäristössä, mikä tarkoittaa lyhyempiä ja vähemmän katkoksia.

Helppokäyttöinen hallintapaneeli

DirectAdmin-hallintapaneelin kautta luot mm. helposti uusia sähköpostitilejä, asennat eri sovelluksia tai vaihdat käytössä olevaa PHP-versiota.

SSL-salaus

Kaikki webhotellit sisältävät SSL-salauksen ja ilmaisen Let’s encrypt-sertifikaatin. Katso lisätietoja SSL-sertifikaateista blogistamme.

Webhotelli – usein kysytyt kysymykset

Webhotelli on nimitys palvelusta, jossa asiakas vuokraa kotisivutilaa tähän erikoistuneen palveluntarjoajan, kuten Zonerin, palvelimilta. Web hotelli on siis käytännössä kotisivujen perusta ja sinne majoitetaan yrityksen kotisivut, verkkokauppa tai jokin muu netissä toimiva ohjelmisto.

Webhotelli sisältää kotisivutilan, verkkotunnuksen ja sähköpostin, eli kaiken tarvittavan kotisivujen perustamista varten. Lue tarkemmin, mikä on webhotelli ja miten eri webhotellit eroavat toisistaan.

Webhotelli käy niin kotisivuille kuin verkkokaupoillekin. Kyseessä on erinomainen hosting monille eri julkaisujärjestelmille ja myös HTML-sivuille.

Kätevän Installatron-ohjelman avulla asennat suositut julkaisujärjestelmät muutamalla klikkauksella. Valittavana muun muassa WordPress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop ja Moodle.

Kyllä voi. Webhotellin päivitys on hyvin yksinkertainen operaatio, jossa asiakaspalvelumme muuttaa webhotellin kokoa pyynnöstäsi. Voit päivittää webhotellia laittamalla meille sähköpostia tuki@zoner.fi-osoitteeseen.

Huomioithan, että siirtyminen Teho-webhotelliin vaatii myös lyhyen katkoksen sivuston toiminnassa, koska sivusto joudutaan siirtämään erilliseen, tehokkaampaan palvelinympäristöön.

Webhotelli on edullinen ylläpitoratkaisu, jossa oma sivusto  sijaitsee jaetussa ympäristössä, eli samalla palvelimella on myös muita asiakkuuksia. Omalle webhotellillesi on kuitenkin luonnollisesti varattu tilaamasi määrä levytilaa sekä riittävästi kaistaa ja resursseja.

Virtuaalipalvelin taas on edistyneempi ratkaisu, jossa yhdellä virtualisoidulla palvelimella on aina vain yhden asiakkaan palvelut. WordPress-käyttäjien kannattaa tutustua ylläpidettyihin WP-Cloud palveluihimme.

Webhotellin liikennöinti (käytetään myös termiä siirtokaista) tarkoittaa sitä, kuinka paljon tietoa voi liikkua sivustosi ja kävijöidesi välillä kuukaudessa. Tämän määrää on lähes poikkeuksetta rajoitettu. Liikennöintimäärään lasketaan myös webhotellikäyttäjän omat toimet, kuten FTP-tiedonsiirrot sekä sähköpostien käyttö, joskin sivujen kävijäliikenne vie tavallisesti 99% kaikesta liikennöinnistä.

Siirtokaistan käyttö on aina sivustokohtaista ja varsinkin uuden perustettavan sivuston tarvetta on hankala määrittää etukäteen. Onneksi webhotellia voi aina päivittää helposti isompaan.

Jos olet siirtämässä webhotellin vanhalta palveluntarjoajalta meille, näet vanhoista tilastoistasi todennäköisesti liikennöinnin kulutuksen tai vähintään kuukausittaisten kävijöiden määrän, jonka pohjalta tarvetta voidaan arvioida.

Kyllä voit, yhteen webhotelliin on mahdollista lisätä useampi sivusto. Poikkeuksen muodostaa Teho-webhotelli, jossa käyttö on rajoitettu yhdelle sivustolle ja sen mahdolliselle kehitysversiolle.

Tarvitset tätä varten todennäköisesti Zoner Yritys -paketin, joka sisältää myös useampia tietokantoja. Suosittelemme kuitenkin yhtä webhotellia per sivusto, koska kotisivutilan automaattinen varmuuskopiointi on aina webhotellikohtainen.

Zonerin webhotelli on turvallinen valinta. Suodatamme aina jo ennakolta webhotellipalvelimille saapuvaa liikennettä ja estämme keskitetysti massakirjautumisia yrittävät tahot. Ajamme myös päivittäin sivustoille malware-skannauksen, jotta mahdolliset turvallisuusongelmat havaitaan nopeasti.

Käytämme korkean saatavuuden (High availability) -pilviympäristöjä, jotka tekevät webhotelleistamme toimintavarmoja. Lisäksi olemme tietenkin myös huolehtineet palvelinten fyysisestä koskemattomuudesta ja paloturvallisuudesta.

Kyllä saat! Webhotellisi luodaan heti tilauksen jälkeen automaattisesti ja saat tunnukset kirjautumista varten sähköpostilla. Esimerkiksi Zonerin Kotisivukone toimii ilman väliaikaista verkkotunnusta, jolloin voit aloittaa sivujen rakentamisen jo heti tunnukset saatuasi. Voit myös tarpeen mukaan määrittää väliaikaisen verkkotunnuksen tukiohjeemme avulla.

Webhotellit sopivat myös verkkokaupoille. Isommille verkkokaupoille ja raskaammille verkkokauppa-alustoille suosittelemme aina Teho-webhotellia.

Woocommerce-pohjaisille verkkokaupoille suosittelemme puolestaan WP-Cloud-palveluamme, joka on optimoitu nimenomaan WordPressin suorituskykyä ajatellen.

Vertaile webhotelleja

Katso laaja webhotelli vertailu tai tärkeimmät erot alta tiiviisti ja tilaa omaan käyttöön sopiva webhotelli.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Löydät alta webhotelliin ja hostingiin liittyviä kirjoituksia,
joissa käsittelemme mm. Yleisesti PHP:tä, hostingin-sanastoa ja mikä on webhotelli.
Webhotellit
Kaisa Huttunen

Mikä on webhotelli?

Tässä kirjoituksessa käydään läpi, mikä on webhotelli, mitä eroja niissä voi olla ja miksi kannattaisi valita juuri Zonerin webhotelli.

Lue lisää »
Webhotellit
Juuso Kataja

Hosting-sanastoa

Aika ajoin meiltä kysellään paljon hosting-toimintoihin liittyvää terminologiaa, joten päätimme koostaa pienen kevyen esittelyn yleisimmin käytetyistä / kysetyistä termeistä.

Lue lisää »