Domainit .com, .net, .org ja .eu nyt vain 6,60e +alv. / 1.vuosi. Tilaa heti!

Laadukas ja luotettava
webhotelli yritykselle

Zonerin webhotelli on nopea kotisivutila yrittäjälle sisältää verkkotunnuksen ja sähköpostit.

Hinnat alkaen 1,95 €/kk alv. 0% ensimmäinen vuosi.

Webhotellit nyt ensimmäinen vuosi puoleen hintaan

Webhotelleihimme kuuluu automaattisesti verkkotunnus, sähköpostilaatikoita, runsaasti levytilaa, MariaDB-tietokanta ja Installatron-asennusohjelma.

 • Mini Webhotelli
  Mini Webhotelli
  Verkkotunnus, 0,5 Gt kotisivutilaa ja 2 kappaletta sähköposteja edullisesti sivuston aloitukseen.

  1,95 € / kk + alv.
  norm. 3,90 € / kk + alv.
 • Startti Webhotelli
  Startti Webhotelli
  Verkkotunnus, 10 Gt kotisivutilaa ja 10 kappaletta sähköposteja pienelle sivustolle.

  4,45 € / kk + alv.
  norm. 8,90 € / kk + alv.
 • Sopiva Webhotelli
  Sopiva Webhotelli
  Verkkotunnus, 20 Gt kotisivutilaa ja 20 kappaletta sähköposteja kasvavalle nettisivustolle.

  6,95 € / kk + alv.
  norm. 13,90 € / kk + alv.
 • Yritys Webhotelli
  Yritys Webhotelli
  Verkkotunnus, 30 Gt kotisivutilaa ja rajattomasti sähköposteja yrityksen vaatimiin tarpeisiin.

  11,45 € / kk + alv.
  norm. 22,90 € / kk + alv.

Webhotelli sisältää aina seuraavat ominaisuudet

Oma verkkotunnus

Webhotellipalvelu sisältää domain rekisteröinnin vuosittain. Rekisteröi uusi tai siirrä olemassa oleva.

Sähköpostilaatikot

Sähköposti omalla verkkotunnuksella sisältyy kaikkiin webhotelli tilauksiin. Luo laatikot helposti itse.

Nopea kotisivutila

Webhotellit sisältävät valitun paketin mukaisesti kotisivujen ja sähköpostien tarvitsemaa kotisivutilaa.

Vikasietoinen pilviympäristö

Webhotellimme sijaitsevat korkean saavutettavuuden pilviympäristössä, mikä tarkoittaa lyhyempiä ja vähemmän katkoksia.

Helppokäyttöinen hallintapaneeli

DirectAdmin-hallintapaneelin kautta luot mm. helposti uusia sähköpostitilejä, asennat eri sovelluksia tai vaihdat käytössä PHP-versiota.

SSL-salaus

Kaikki webhotellit sisältävät SSL-salauksen ja ilmaisen Let’s Encrypt -sertifikaatin. Katso lisätietoja SSL-sertifikaateista blogistamme.

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu

Nopeat latausajat

Nopeat latausajat ovat todella tärkeitä sivustoille. Nopea sivusto tarkoittaa tyytyväisempiä käyttäjiä, suurempaa konversiota ja parempia hakukonesijoituksia.

Käytämme webhotellipalvelimillamme aina uusinta teknologiaa ja parhaita työkaluja, jotka takaavat nopeat latausajat asiakkaillemme.

Suomalainen webhotelli

Täysin kotimainen webhotelli, meillä on jo yli 26 000 tyytyväistä asiakasta. Palvelimemme sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä.

Saat 24/7 nopeasti apua asiakaspalvelustamme. Käytössäsi myös kattava suomenkielinen tukiohjevalikoima.

Ympäristöystävällinen webhotelli

Zonerin webhotellit käyttävät ainoastaan uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä. Lisäksi laitetiloissa on lämmöntalteenottojärjestelmä ja talteen kerätty lämpö ohjataan kaukolämpöverkkoon.

Kätevä kotisivukone

Webbihotelli mahdollistaa myös kotisivujen teon helppokäyttöisellä kotisivukoneella. Kotisivukone sisältää paljon valmiita ulkoasumalleja, klikkaa ja raahaa -editorin sekä paljon muita ominaisuuksia. Kotisivukone sisältyy Startti-, Sopiva- ja Yritys-webhotelleihin.

Webhotelli jo käytössä

Ohessa muutamia webhotelliasiakkaitamme:

Megazone
Sarfvik golf
Hailuodon Panimo
Itä-Länsi
vossi
optiplusoptikko
Kauneuskeskus Fenix
Tampereen Urheiluhierojakoulu

Webhotellia ja siihen liittyviä asioita käsittelevät artikkelit

Löydät alta webhotelliin ja hostingiin liittyviä kirjoituksia, joissa käsittelemme mm. Yleisesti PHP:tä, hosting-sanastoa ja mikä on webhotelli.

 • PHP – Kattava info sivuston omistajalle

  Koostimmekin tähän kirjoitukseen infoa siitä, mikä PHP on ja miten PHP-versiot vaikuttavat sivuston elämään

  Lue lisää

 • Mikä on webhotelli?

  Tässä kirjoituksessa käydään läpi, mikä on webhotelli, mitä eroja niissä voi olla ja miksi kannattaisi valita juuri Zonerin webhotelli.

  Lue lisää

 • Hosting-sanastoa

  Aika ajoin meiltä kysellään paljon hosting-toimintoihin liittyvää terminologiaa, joten päätimme koostaa pienen kevyen esittelyn yleisimmin käytetyistä / kysetyistä termeistä.

  Lue lisää

Webhotelli – usein kysytyt kysymykset

Mikä on webhotelli?

Webhotelli on nimitys palvelusta, jossa asiakas vuokraa kotisivutilaa tähän erikoistuneen palveluntarjoajan, kuten Zonerin, palvelimilta. Web hotelli on siis käytännössä kotisivujen perusta ja sinne majoitetaan yrityksen kotisivut, verkkokauppa tai jokin muu netissä toimiva ohjelmisto.

Webhotelli sisältää kotisivutilan, verkkotunnuksen ja sähköpostin, eli kaiken tarvittavan kotisivujen perustamista varten. Lue tarkemmin, mikä on webhotelli ja miten eri webhotellit eroavat toisistaan.

Mihin kaikkeen webhotelli sopii?

Webhotelli käy niin kotisivuille kuin verkkokaupoillekin. Kyseessä on erinomainen hosting monille eri julkaisujärjestelmille ja myös HTML-sivuille. Kätevän Installatron-ohjelman avulla asennat suositut julkaisujärjestelmät muutamalla klikkauksella. Valittavana muun muassa WordPress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop ja Moodle.

Voiko webhotellia päivittää tasolta toiselle?

Kyllä voi. Webhotellin päivitys on hyvin yksinkertainen operaatio, jossa asiakaspalvelumme muuttaa webhotellin kokoa pyynnöstäsi. Voit päivittää webhotellia laittamalla meille sähköpostia tuki@zoner.fi-osoitteeseen.

Webhotellin ja virtuaalipalvelimen erot?

Webhotelli on edullinen ylläpitoratkaisu, jossa oma sivusto  sijaitsee jaetussa ympäristössä, eli samalla palvelimella on myös muita asiakkuuksia. Omalle webhotellillesi on kuitenkin luonnollisesti varattu tilaamasi määrä levytilaa sekä riittävästi kaistaa ja resursseja.

Virtuaalipalvelin taas on edistyneempi ratkaisu, jossa yhdellä virtualisoidulla palvelimella on aina vain yhden asiakkaan palvelut. WordPress-käyttäjien kannattaa tutustua ylläpidettyihin WP-Cloud palveluihimme.

Mitä tarkoittaa liikennöinti?

Webhotellin liikennöinti (käytetään myös termiä siirtokaista) tarkoittaa sitä, kuinka paljon tietoa voi liikkua sivustosi ja kävijöidesi välillä kuukaudessa. Tämän määrää on lähes poikkeuksetta rajoitettu. Liikennöintimäärään lasketaan myös webhotellikäyttäjän omat toimet, kuten FTP-tiedonsiirrot sekä sähköpostien käyttö, joskin sivujen kävijäliikenne vie tavallisesti 99% kaikesta liikennöinnistä.

Siirtokaistan käyttö on aina sivustokohtaista ja varsinkin uuden perustettavan sivuston tarvetta on hankala määrittää etukäteen. Onneksi webhotellia voi aina päivittää helposti isompaan. Jos olet siirtämässä webhotellin vanhalta palveluntarjoajalta meille, näet vanhoista tilastoistasi todennäköisesti liikennöinnin kulutuksen tai vähintään kuukausittaisten kävijöiden määrän, jonka pohjalta tarvetta voidaan arvioida.

Voinko käyttää useampaa sivustoa samassa webhotellissa?

Kyllä voit, yhteen webhotelliin on mahdollista lisätä useampi sivusto. Poikkeuksen muodostaa Teho-webhotelli, jossa käyttö on rajoitettu yhdelle sivustolle ja sen mahdolliselle kehitysversiolle.

Tarvitset tätä varten todennäköisesti Zoner Yritys -paketin, joka sisältää myös useampia tietokantoja. Suosittelemme kuitenkin yhtä webhotellia per sivusto, koska kotisivutilan automaattinen varmuuskopiointi on aina webhotellikohtainen.

Onko webhotelli turvallinen?

Zonerin webhotelli on turvallinen valinta. Suodatamme aina jo ennakolta webhotellipalvelimille saapuvaa liikennettä ja estämme keskitetysti massakirjautumisia yrittävät tahot. Ajamme myös päivittäin sivustoille malware-skannauksen, jotta mahdolliset turvallisuusongelmat havaitaan nopeasti.

Käytämme korkean saatavuuden (High availability) -pilviympäristöjä, jotka tekevät webhotelleistamme toimintavarmoja. Lisäksi olemme tietenkin myös huolehtineet palvelinten fyysisestä koskemattomuudesta ja paloturvallisuudesta.

Saanko webhotellin heti käyttöön?

Kyllä saat! Webhotellisi luodaan heti tilauksen jälkeen automaattisesti ja saat tunnukset kirjautumista varten sähköpostilla. Esimerkiksi Zonerin Kotisivukone toimii ilman väliaikaista verkkotunnusta, jolloin voit aloittaa sivujen rakentamisen jo heti tunnukset saatuasi. Voit myös tarpeen mukaan määrittää väliaikaisen verkkotunnuksen tukiohjeemme avulla.

Sopiiko webhotelli verkkokaupalle?

Webhotellit sopivat myös verkkokaupoille. Isommille verkkokaupoille ja raskaammille verkkokauppa-alustoille suosittelemme aina Yritys-webhotellia.

Woocommerce-pohjaisille verkkokaupoille suosittelemme puolestaan WP-Cloud-palveluamme, joka on optimoitu nimenomaan WordPressin suorituskykyä ajatellen.

Tarvitsetko apua palveluiden valitsemisessa?

Oletko aloittamassa yritystä, blogia tai verkkokauppaa? Me autamme sinut alkuun!

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu