Asenna WordPress-lisäosat näin

WordPress-lisäosat voivat tarjota monia hyötyjä WordPress-sivustollesi. Niillä voit lisätä sivuillesi erilaisia toimintoja, parantaa sivustosi suorituskykyä, ja paljon muuta: erilaisia lisäosia on tarjolla tuhansia.

Tässä ohjeessa näytämme, miten voit ladata ja ottaa käyttöön lisäosia WordPress-hallintapaneelissasi.

Näin voit asentaa WordPress-lisäosat:

1. Kirjaudu sisään:

Kirjaudu sisään WordPress-hallintapaneeliisi tai siirry sinne WP Admin -painikkeen kautta osoitteessa app.wp.one

2. Siirry Lisäosat-sivulle:

Siirry vasemmanpuoleisen valikon kohtaan Lisäosat (Plugins):

3. Asenna uusi lisäosa:

Klikkaa Lisää uusi lisäosa (Add New) päästäksesi lisäosahakemistoon.

Voit etsiä lisäosia avainsanoilla tai selata esiteltyjä, suosittuja tai suositeltuja lisäosia.

Jos olet jo ladannut lisäosan muualta, voit asentaa sen tässä klikkaamalla Lataa lisäosa (Upload plugin) -painiketta. Klikkaa sitten Valitse tiedosto ja etsi lisäosan zip-muotoinen tiedosto koneeltasi. Esimerkiksi monet maksulliset WordPress-lisäosat toimitetaan zip-tiedostoina ja otetaan käyttöön tällä tavalla.

4. Valitse lisäosa:

Löydettyäsi lisäosan, jonka haluat asentaa, napsauta sen vieressä olevaa Asenna nyt (Install Now) -painiketta.

5. Aktivoi lisäosa:

Asennuksen valmistuttua Asenna nyt -painikkeen tilalle ilmestyy Ota käyttöön (Activate) -painike. Napsauta sitä aktivoidaksesi lisäosan.

Tärkeää: WordPress-lisäosat ja -teemat on tärkeää pitää ajan tasalla sivuston tietoturvan ja suorituskyvyn takia. Tarkista päivitykset säännöllisesti ja ota ne käyttöön varmistaaksesi, että sivustosi pysyy turvallisena ja toimivana.