Miten otan käyttöön WP Rocket -välimuistin WP.onessa?

Ohje tarkistettu: 14.9.2021

Suosittu nopeusoptimointilisäosa WP Rocket sisältyy nyt kaikkiin WP.one-paketteihin ilman lisämaksua (lisäosan normaalihinta 44 €/vuosi)!

Tämän ohjeen avulla otat sen helposti käyttöön:

1. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin.

2. Valitse vasemmasta reunasta WP-Cloud-lisäosa ja sen jälkeen valitse Välimuisti-kohta.

3. Löydät alhaalta WP-Rocket-osion. Klikkaa asenna WP Rocket -painiketta.

4. Klikkaa WP Rocketin asennuksen jälkeen vielä uudestaan samaan kohtaan ilmestyvää ota käyttöön -painiketta.

5.  Lisäosa on nyt asennettu.

Tyhjennä WP Rocketin välimuisti

WP Rocket -välimuistin tyhjentäminen onnistuu suoraan WordPress-hallintapaneelin kautta. Löydät yläreunasta WP Rocket -pudotusvalikon, jossa kohta tyhjennä välimuisti.

Suoraan yläpalkissa oleva Tyhjennä välimuisti -painike tyhjentää sekä palvelimen välimuistin että WP Rocketin välimuistin samalla kertaa.

Lisää WP Rocket ohjeita

Löydät täältä WP Rocketin aloitusohjeen (englanniksi), jossa tietoa mm. lisäosan oletusasetuksista ja sen tekemistä optimoinneista.