Allekirjoituksen luominen sähköpostiin Horde & Roundcube 

Tässä ohjeessa käymme läpi, kuinka voi luoda allekirjoituksen sähköpostiin kahdessa yleisessä sähköpostiohjelmassa; Hordessa ja RoundCubessa.

Allekirjoitus sähköpostiin

Sähköpostin allekirjoitus on hyvä tapa yksilöidä viestin lähettäjä ja tarjota esimerkiksi oleellisimmat yhteystiedot viestin vastaanottajalle. Luodaan seuraavaksi varsinainen allerkirjoitus sähköpostiin kahdessa eri ohjelmistossa.

Horde Webmail

Kirjaudu sisään webmail-ohjelmaasi tunnuksillasi. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Zonerin webhotelliasiakkaat löytävät Horde webmailin osoitteesta https://webmail.zoner.fi/

Klikkaa yläpalkista löytyvää rataskuvaketta -> Asetukset -> Posti.

Valitse Omat tiedot.

Allekirjoituksen lisääminen löytyy sivun alareunasta. Ylempi versio tulee näkyviin, kun viestissä ei käytetä html-muotoilua. Alempaan ruutuun voit tehdä mieleisiäsi muotoiluja. Tallenna muutokset.

Roundcube webmail

Roundcuben webmailiin voi kirjautua yleensä omalla kotisivun osoitteella ja lisätä loppuun /webmail  esim. omayritys.fi/webmail

Roundcuben webmailiin voi kirjautua myös palvelimen osoitteella, wwwXX.zoner.fi/webmail jossa XX = sen webhotellipalvelimen numero, jolla kyseinen webhotelli on.

Kirjaudu sisään Roundcuben webmailiin. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.

Siirry oikean yläkulman rataskuvakkeesta asetuksiin.

Valitse vasemmanpuoleisesta sarakkeesta Identiteetit ja sitten sähköpostiosoitteesi.

Muokkaa allekirjoitus haluamallasi tavalla. Laittamalla valinnan HTML-allekirjoitus-ruutuun saat lisää muokkausvaihtoehtoja. Tallenna muutokset.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest