Kesäale! Valikoidut kansainväliset domainit nyt vain 2,95€ +alv. / 1.vuosi. Tilaa nyt!

Olemassaolevan SSL-sertifikaatin asennus

SSL-sertifikaatteja on useita eri tasoja ja niiden käyttötarve vaihtelee sivuston ja organisaation tarpeiden mukaan. Tässä ohjeessa käymme läpi, kuinka voit asentaa olemassaolevan SSL-sertifikaatin Zonerin webhotelliin.

Mikäli tilaat kaupallisen SSL-sertifikaatin kauttamme, asennamme sen webhotelliisi käyttöön ilman eri kulua. Tarjoamamme SSL-sertifikaatit löytyvät täältä.

Webhotellimme sisältää myös mahdollisuuden käyttää ilmaista Let’s Encrypt -sertifikaattia, jonka käyttöönotosta löydät ohjeen täältä.

SSL-sertifikaatin asennus

Sertifikaatin käyttöönotto voidaan jakaa karkeasti kolmeen operaatioon; sertifikaattipyynnön luontiin, sertifikaatin luomiseen sekä sertifikaatin asentamiseen.

Ennen SSL-sertifikaatin luomista, tarvitaan palvelimelta pyyntö sertifikaatin luontia varten. Tästä käytetään usein termiä CSR (Certificate Signing Request). Saat luotua sen seuraavasti.

Sertifikaattipyynnön luominen

Kirjaudu sisään webhotellin DirectAdmin-hallintapaneeliin.

Valitse päävalikosta Tilin hallinta – SSL-sertifikaatit

Laita valinta kohtaan Luo sertifikaattipyyntö. Täytä lomake (maa: FI) ja tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna.

Kopioi ponnahdusikkunaan aukeava sertifikaattipyyntö leikepöydälle ja toimita se tarvittaessa taholle, jolta olet hankkimassa sertifikaattia.

Valmiin sertifikaatin asennus

Siirry SSL-sertifikaatit -sivulle ja valitse Liitä valmiiksi luotu sertifikaatti ja avain. Liitä avain (key) ja sertifikaatti (certificate) niille varattuihin ruutuihin ruudussa jo olevan koodin perään. Tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest