Top valikko

Zonerin webhotelli on luotettava kotisivutila

Zonerin webhotellit palvelevat yli 6000 asiakasta ympäri Suomen. Webhotellin tilaaja saa veloituksetta kotimaisen pilvitallennuspalvelun Zonercloudin käyttöönsä!

webhotelli

Webhotelli on Zonerin ylläpitämä edullinen palvelu, jonka avulla kotisivuja ja sähköpostipalveluita voidaan käyttää Internetissä helposti omalla verkkotunnuksella.

Webhotellipalvelussa on luotettava kotisivutila, sähköpostipalvelu, oma verkkotunnus, tietokantoja ja hallintapaneeli jonka avulla muokkaat webhotellin toimintoja ja ominaisuuksia.

Tämä kaikki sisältyy yhteen edulliseen kuukausihintaan, joka ei sisällä mitään piilokuluja.

Tarkasta tästä onko haluamasi verkkotunnus vapaana.

Valitse sopiva webhotelli

Tarjoamme kolmea erilaista vaihtoehtoa kotisivutilaksi, joissa isoin ero on käytettävissä olevassa levytilassa.

Zoner
Microwebhotelli

Zoner
Webhotelli

Zoner
Yrityswebhotelli

Webhotellin hinta alv. 0% 4,90€ /kk 7,90€ /kk 12,90€ /kk
Verkkotunnuksen rekisteröinti

verkkotunnus sisältyy webhotelliin

verkkotunnus sisältyy webhotelliin

verkkotunnus sisältyy webhotelliin

Webhotellin levytila 100 megatavua 2 gigatavua 6 gigatavua
Webhotellin liikennöinti 15 Gt /kk 50 Gt /kk 150 Gt /kk
MySQL-tietokantoja 1 kpl 1 kpl rajattomasti
Sähköpostitilejä 1 kpl 5 kpl rajattomasti
Päivittäiset varmuuskopioinnit varmuuskopiointi sisältyy webhotelliin varmuuskopiointi sisältyy webhotelliin varmuuskopiointi sisältyy webhotelliin
SSH-yhteys SSH-yhteys sisältyy webhotelliin SSH-yhteys sisältyy webhotelliin SSH-yhteys sisältyy webhotelliin
FTP-yhteyksiä 1 kpl 1 kpl rajattomasti
Edistynyt roskapostinsuodatus 99 % 99 % 99 %
Installatron -sovelluspankki Installatron sisältyy webhotelliin Installatron sisältyy webhotelliin Installatron sisältyy webhotelliin
Tilaa Tilaa Tilaa

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa 24%. Jos tarvitset enemmän levytilaa tai tehoja, tutustu Zonerin virtuaalipalvelin ratkaisuihin.

Zoner Microwebhotelli on hyvä ja edullinen webhotelli pienelle sivustolle. Yhtä luotettava, kuin muutkin webhotellimme, mutta sisältää vähemmän kotisivutilaa.

Zoner Webhotelli on hyvä webhotelli yksityisille henkilöille, perheelle tai pienelle yhdistykselle, ja sisältää jo reilusti kotisivutilaa.

Zoner Yrityswebhotelli on paras webhotelli erikokoisille yrityksille. Yrityswebhotellimme sisältämä kotisivutila riittää hyvin yrityksen kotisivuille ja sähköpostitileille.

Nettiammattilaiset voivat tutustua Zonerin Jälleenmyyjäpaketteihin. Palvelun avulla luot ja hallitset keskitetysti webhotelleja. Tutustu palveluun >>

Webhotellin ominaisuudet ja toiminnot

turvallinen kotisivutila

Turvallinen kotisivutila

Käytössämme ovat laadukkaat ja tehokkaat palvelimet joita valvomme 24/7. Levytilaa varmuuskopioidaan joka päivä ilman erillistä maksua.

Toimivat sähköpostit

Toimivat sähköpostit

Käytössäsi ovat erilliset, tehokkaat roskapostipalvelimet. Lue sähköpostit webmail -ohjelmistolla tai hae postit mm. Outlookkiin tai Apple Mailiin.

Oma verkkotunnus

Oma Verkkotunnus

Webhotelleihin kuuluu automaattisesti yhden verkkotunnuksen rekisteröinti ja ylläpito (myös maksut). Valitse seuraavista: .com .net .org .fi .eu .info .biz .me .us .name .nl .de .tel .mobi .at .asia .cn

nopea webhotellin asiakaspalvelu suomeksi

Nopea asiakaspalvelu

Apua on aina saatavilla. Saat apua sähköpostitse, puhelimella tai voit vaikka tulla käymään toimistollamme. Älä jonota, valitse Zoner!

Webhotelli palvelut

Kattavat lisäpalvelut

Voit tilata palvelun mukana kotisivut, verkkokaupan, virustorjuntaa, laskutusohjelmiston… Lähes mitä tahansa pienyrittäjä tai yritys tarvitsee.

Nopea webhotelli

Nopeat yhteydet

Olemme suomalainen, vakavarainen yritys, jolla on jo yli 6000 asiakasta. Omat laitteet, tilat ja henkilökunta takavat palvelujemme laadun myös jatkossa!

Zonerin webhotelli & WordPress ja Joomla

Webhotellimme on turvallinen alusta erilaisille sisällönhallintajärjestelmille kuten WordPressille, Joomlalle tai Drupalille. Webhotellin hallintapaneelista löytyy Installatron -sovellus jonka avulla esim. WordPressin asentaminen on vain muutaman klikkauksen takana ja voitpa myös päivittää sekä varmuuskopioida asentamasi sovelluksen suoraan Installatronista. Olemme testanneet mm. Joomlan, Drupalin, WordPressin, Concrete5 ja CMS Made Simplen toimivuuden webhotelleissamme, joten voit turvallisin mielin valita Zonerin webhotellin sisällönhallintajärjestelmän alustaksi. Onhan omakin sivustomme toteutettu WordPressillä!

webhotelli ja wordpressJoomla ja webhotelli Drupal ja webhotelli

Webhotelli iPhonessa ja iPadissa

Webhotelli iPhonessa ja iPadssa

Käytössäsi on ilmainen iPhone- ja iPad-sovellus, jonka avulla hallitset Zonerin webhotellien tärkeimpiä toimintoja. Tämä kevyt ja helppokäyttöinen sovellus sisältää juuri ne toiminnallisuudet, joita tarvitset hosting palvelun tehokkaaseen käyttöön. Sovellukseen voit tallentaa useita eri webhotelleja, jolloin saat keskitetyn hallinnan web hosting palveluihin. Tämä on kätevää esimerkiksi mainostoimistoille tai verkkosivuyrityksille!

Webhotellin hallinta on sinulla

Selkeä hallintapaneeli jolla lisäät, poistat ja muokkaat eri ominaisuuksia

DirectAdmin webhotellin hallintapaneeli

Hallitse sähköpostitilejä

Lisää, muokkaa ja poista sähköpostitilejä. Jos tarvitset lisää tilejä, päivitä webhotelli isompaan. Voit myös määritellä jokaisen tilin levytilakäytön ylärajan.

Asenna ohjelmistoja

Installatronin avulla asennat yli 100 erilaista valmista sovellusta (mm. Joomla, WordPress, Drupal, Magento…) helposti muutamalla hiiren painalluksella.

Katso tilastoja

Levytila täynnä? Kuinka monta sähköpostilaatikkoa käytössä? Tiedä mitä webhotellissa tapahtuu! Näet kaikki tärkeimmät ominaisuudet yhdellä silmäyksellä.

Tilaa Zoner Microwebhotelli Tilaa Zoner Webhotelli Tilaa Zoner Yrityswebhotelli

Zoner Oy on osa Zoner Group -konsernia.