Suosittelut, asiakkaidemme kokemuksia - Zoner.fi

Katso myös

Asiakkaidemme kokemuksia Zonerin hosting palveluista

FightBack-hankkeelle on tärkeää, että kotisivut toimivat koko ajan. Zoner on tukenut toimintaamme mahdollistamalla kotisivujemme ylläpidon. Suuri kiitos tukemisesta ja toimivasta palvelusta, josta on meille suuri apu!
Pekka Hyysalo
Zonerin palvelu on ajantasaista, nopeaa ja helposti räätälöitävissä yksilöllisten tarpeidemme mukaisesti.
Martta October
pääsihteeri / SDP-eduskuntaryhmä
Käytämme Zonerin webhotellia paljon asiakasprojekteissamme koska olemme todenneet sen luotettavaksi kokonaisuudeksi. Hinta on edullinen ja asiakaspalvelu erinomaista ja todella nopeaa. Suosittelen!
Hanna Ahvensalmi
web designer/developer / Ntrnz Media Oy
Laadukas webhotelli kohtuulliseen hintaan. Downtime on erittäin alhainen, joten voin luottaa siihen, että omat sivustoni tekevät minulle töitä silloinkin kun olen itse pois koneelta.
Joonas Toivonen
yrittäjä
Zoner tarjoaa edulliset webhotellipalvelut hyvällä palvelutasolla. Enempää pienyrittäjä ei voi toivoa. Webhotellissa käytössä oleva Installatron -asennusohjelma toimii myös erinomaisesti ja mahdollistaa helpon tavan tutustua uusiin ohjelmiin.
Heikki Väätäjä
yrittäjä / Nettinki
Zonerilta saa asiallisen hintaisen ja vakaan webhotellin. Ei ole ollut ongelmia. Jos kysyttävää tulee, asiakaspalvelu palvelee nopeasti. Palvelu toimii aina. Kiitämmekin Zoneria asiallisista hinnoista ja ripeästä palvelusta.
Joonas Thusberg
yrittäjä / Laatuhanska Ay
Zonerin palvelu pelaa nopeasti ja vaivatta. Tunnukset tulevat heti. Asiakaspalvelusta puheluihin vastataan reippaasti ja maileihin pikaisesti. Olen jo suositellut eteenpäin ja tulen suosittelemaan jatkossakin.
Juha Ahola
toimitusjohtaja / Vauhtipyörä Ahola Oy
Muutaman kokeilun ja epäonnistuneen hankinnan jälkeen löysimme Zonerista oivan kumppanin web-sivujen hallintaan. Neuvonta, koulutus, palvelut sekä sivustomme ovat erinomaiset hintaan nähden! Suosittelemme!
Jouko Kauppi
toimitusjohtaja / Pro Suihkulähde Oy
Kotisivut ja sähköposti pelaa moitteetta, joten voin keskittyä huoletta omiin töihini.
Ari Kataja
Yrittäjä / Kataja Guitars
Otin Zoner webhotellipalvelun käyttöön sivujani ja sähköpostiani varten vuonna 2008 perustaessani yritykseni. Zonerissa arvostan erittäin hyvää asiakaspalvelua aina kun sitä tarvitsen ja edullisia hintoja palveluille mitä he tarjoavat. Olen suositellut Zonerin palveluita myös monille yhteistyökumppaneilleni.
Matti Ruotinen
yrittäjä / MR Films
Zonerin kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta ja nopeaa. Heidän tukipalvelunsa toimii ripeästi ja jokaiseen ongelmaan on löytynyt toimiva ratkaisu. Olen suositellut heidän webhotellipalveluaan monelle omalle asiakkaalleni.
Carita Kilpinen
Innovatiivinen toisinajattelija / Carita K. Visuals
Zoner järjesti verkkotunnuksen Ficoralta nopeasti ja tunnukset tulivat saman tien. Sivuston rakentamisessa tai toimivuudessa ei ole ollut ongelmia. Vuosimaksu on pienyrittäjälle edullinen. Kirjeitä ja infoa saa riittävästi, samoin sivustoa on helppo päivittää.
Terry Grahn
perustaja, johtava konsultti / Puheoikeus.fi
Zonerin palvelu on toiminut kuten olemme toivoneet ja webhotelli on ollut luotettava. Vastauksen tukipalveluista saa yleensä nopealla aikavälillä.
Mikko Utecht
toimitusjohtaja / MU Health Group
Zoner on toimittanut nopeasti ja vaivattomasti virtualipalvelimia ja webhotelleja aina tarvittaessa. Massiiviset kustannukset ja vuosien konesaliprojektit ovat historiaa. Nyt palvelut saa pilveen hetkessä ja vain mielikuvitus on rajana!
Tuomas Pasanen
Kehitysjohtaja
Olen käyttänyt Zoneria jo vuodesta 2007 asti. Webhotellit ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Palvelimet sijaitsevat Suomessa, joten sivut latautuvat nopeasti. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin aina todella nopeasti. Olen ollut palveluihin erittäin tyytyväinen. Suosittelen!
Arttu Arojoki
yrittäjä / Arttu Arojoki tmi
Kiitokset toimivista sähköposti- ja kotisivupalveluista. Yksinkertainen logiikka, hyvät ohjeet ja avulias tuki.
Auli Kurvinen
Psykoterapeutti / Minna Canthin Kulma
Olen suositellut Zoneria asiakkailleni jo vuosia. Hinta, laatu ja toimivuus ovat kohdallaan. Asiakaspalvelu on myös toiminut nopeasti ja mutkattomasti.
Mari Rajaniemi
Yrittäjä / Internesia
Olimme kuulleet Zonerista muutamilta ystäviltämme, jotka pyörittävät omaa yritystä. Heidän kokemuksensa olivat olleet positiivisia niin palvelun kuin hinnoittelun osalta. Siksi päätimme lähestyä Zoneria webhotellin osalta. Tämä päätös oli oikea. Kaikki on toiminut mutkattomasti, nopeasti ja vailla mitään yllätyksiä tai ongelmia. Jos et halua stressata verkkopalvelujesi kanssa tai et halua törmätä kummallisiin piilokuluihin niin valintasi on silloin Zoner. Suosittelemme lämpimästi!
Sam Öhman
Nacra 17 Sailing Team Finland
Zonerin välityksellä stemmat luotettavasti kohdalleen. - Ja Rokki Soi -kuoro suosittelee.
Ja Rokki Soi Yhdistys ry
Meille on ollut hyvin tärkeää palvelun tarjoajaa valittaessa nopea ja vakaa webhotelli. Zoner on pystynyt sen meille toimittamaan. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Zonerin kokonaisvaltaiseen palveluun.
Kalle Sonninen
Yrittäjälle nettisivujen toimivuus ja nopeus ovat avainasemassa. Zonerilla hommat toimivat ja palvelu on ensiluokkaista. Plussaa myös pilvipalvelusta. Suosittelen lämpimästi.
Jari Tapio
Yrittäjä / Kehonhuoltamo FixIt
Zonerin asiakaspalvelu on omaa luokkaansa. Palvelu on sujuvaa, vaikka tekniset IT-yksityiskohdat eivät ole ydinosaamistani. Ongelmatilanteessa apu tuli nopeasti ja ongelman ratkaisua jatkettiin jopa asiakaspalvelun sulkeuduttua. Myös hinta ja laatu ovat kohdillaan!
Kristian Ahlers
Toimitusjohtaja / Lääkärihinta.fi
Suosittelemme asiakkaillemme Zonerin verkkotunnuspalveluita toteuttaessamme kotisivuja yhdistyksille ja urheiluseuroille. Homma toimii ja hinnoittelu on selkeää ja reilua!
Janne Käenniemi
WordPress-suunnittelupalvelua tarjoavana toimistona meille on ensiarvoisen tärkeää webhotellin saumaton yhteensopivuus WordPress-julkaisujärjestelmän kanssa, palvelinten nopeus sekä luotettavuus. Zonerin webhotelli on vastannut kaikkiin tarpeisiimme erinomaisesti. Olemme käyttäneet Zonerin webhotellia usean vuoden ajan niin omalla kuin lukuisien asiakkaidemme kotisivuilla. Kiitämme erityisesti asiantuntevasta ja nopeasta asiakaspalvelusta. Olemme suositelleet Zoneria uusille asiakkaillemme ja tulemme jatkossakin suosittelemaan.
Jere Leinonen