WordPress Webhotelli

Perusta Omat
WordPress-sivut

Meillä Zonerilla on pitkä kokemus WordPress-sivustojen ja WooCommerce-verkkokauppojen ylläpidosta.

Autamme sinut alkuun!

Mikä WordPress on?

WordPress on maailman suosituin kotisivualusta – suosio perustuu sen helppokäyttöisyyteen, monipuolisuuteen ja laajennettavuuteen. Yli neljännes maailman kaikista verkkosivuista on rakennettu nimenomaan WordPressin avulla.

Mihin kaikkeen WordPress sopii?

WordPress-julkaisujärjestelmä on todella monipuolinen, laajenee helposti erilaisten lisäosien avulla ja sopii lähes kaikkeen. WordPress sopii alustaksi esimerkiksi:

Valitse WordPress-hosting

Tee oman WordPress-sivustosi ylläpidosta helppoa valitsemalla WP-Cloud alk. 16€/kk alv. 0%.

Nopea

Nopeampi sivusto tarkoittaa tyytyväisempiä asiakkaita, parempia SEO-tuloksia ja enemmän rahaa.

Turvallinen

Automaattiset päivitykset ja kovennettu tietoturva varmistavat, että tärkeät tietosi pysyvät turvassa.

Luotettava

Älä jää yksin sivustosi mahdollisten ongelmatilanteiden kanssa, asiakaspalvelumme on apunasi 24/7.

STARTER

Pienet
WordPress-sivustot

16 €/kk

Alv 0%

 • WordPress-sivustoja 1kpl
 • Muisti 1024 Mt
 • Suoritintehot CPU
 • Liikennöinti 1000 Gt /kk
Levytila
25 Gt
Kävijät päivässä
< 500
Suosituin

Premium

Keskisuuret
WordPress-sivustot

32 €/kk

Alv 0%

 • WordPress-sivustoja 2kpl
 • Muisti 2048 Mt
 • Suoritintehot CPU
 • Liikennöinti 2000 Gt /kk
Levytila
50 Gt
Kävijät päivässä
< 1000

Business

Suuret WordPress-
sivustot ja verkkokaupat

72 €/kk

Alv 0%

 • WordPress-sivustoja 2kpl
 • Muisti 4096 Mt
 • Suoritintehot CPU
 • Liikennöinti 4000 Gt /kk
Levytila
80 Gt
Kävijät päivässä
< 1500

Enterprise

Kustomoitu kokonaisuus, joka räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Alv 0%

WordPress-sivustoja
Sovittu määrä
Muisti
Sovittu määrä
Suoritintehot
Sovittu määrä
Liikennöinti
Sovittu määrä
Levytila
Sovittu määrä
Kävijät päivässä
Kävijöiden mukaan

Mikä on WordPress webhotelli?

WordPress-webhotelli tai WordPress-hosting tarkoittaa erityisesti WordPress-julkaisujärjestelmälle optimoitua ylläpitoratkaisua. Ne ovat yleensä rakennettu nimenomaan WordPress-sivustoja ja WooCommerce-verkkokauppoja ajatellen, jolloin ne tarjovat myös parhaan mahdollisen suorituskyvyn WordPress-julkaisujärjestelmälle.

Hyvä WordPress hotelli sisältää kotisivutilan ja verkkotunnuksen lisäksi monia muita ominaisuuksia, kuten automaattiset päivitykset, paremman tietoturvan ja erillisen kehitysympäristön. Ominaisuudet vaihtelevat palveluntarjoajasta riippuen.

Sopiiko tavallinen webhotelli WordPress-sivustolle?

WordPress-sivustoa voi ylläpitää myös tavallisessa webhotellissa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että suurin osa webhotelleista ei ole suunniteltu pelkästään WordPressiä varten, vaan niiden on toimittava myös lukemattomille muille ohjelmistoille. Tämän takia tavalliset web hotellit eivät yleensä pysty tarjoamaan parasta mahdollista suorituskykyä WordPress-sivustoille.

Webhotelli on edullinen ja usein peruskäyttöön sopiva ratkaisu, jolla oman sivuston kanssa pääsee alkuun. Se edellyttää kuitenkin hieman enemmän teknistä osaamista, sillä julkaisujärjestelmän asentamisesta ja erilaisista päivityksistä tulee huolehtia itse. Zoner Webhotellit alkaen 1,95 €/kk alv. 0 %. 

Meillä jo ylläpidossa!

WP-CLOUDIA KÄYTTÄÄ JO YLI 4000 SIVUSTOA. OHESSA MUUTAMIA ASIAKKAITAMME:
tubecon
KONE
mariannan by Marianne Mäkelä
Fustra
rakennusoutlet.com
Lastenklinikoiden Kummit ry
bitbar
retkipaikka
niin mua
ettonet
Bonfire
Hairbesties
Business Järvenpää

Siirrämme sivustosi ilmaiseksi

WordPress-sivujen siirto vanhalta palveluntarjoajalta

Siirto ajoitetaan toiveiden mukaisesti

Toimivuustarkistus

Siirrämme nykyisen WordPress-sivustosi vanhalta palveluntarjoajalta veloituksetta ja tarkistamme sen toiminnan, kun tilaat WP-Cloud-palvelun!

Usein kysyttyä WordPressistä

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka suosiota selittää varmasti sen helppokäyttöisyys ja monipuolisuus.  Tutkimuksemme mukaan, yli 60% kaikista webhotelliasiakkaistamme käyttää juurikin WordPressiä omien sivustojensa julkaisujärjestelmänä.

WordPress taipuu niin kotisivuksi, verkkokaupaksi kuin blogialustaksikin. Sivustojen rakentamiseen voi käyttää valmiita ulkoasuteemoja, joita on tarjolla ilmaisena jo kaikkiaan 8 600 erilaista. Erilaisia lisäosia on puolestaan tarjolla ilmaiseksi 58 000, niiden avulla sivuston toiminnallisuuksien toteuttaminen on helppoa.

WordPress on saatavilla täysin suomenkielisenä ja voit valita käyttämäsi kielen asennusvaiheessa. On hyvä tietää, että välttämättä kaikki ulkoasuteemat ja lisäosat eivät ole saatavilla suomeksi. Kaikki voidaan kuitenkin tarvittaessa kääntää suomenkielelle, esimerkiksi Loco Translate-lisäosan avulla.

WordPressin asentaminen on melko simppeliä ja nopeaa, sillä suurin osa webhotelleista sisältää tätä varten jonkinlaisen asennustyökalun. Katso WordPress-asennusohje Zonerin webhotelliin. Jos haluat päästä vieläkin helpommalla, kannattaa valita Zoner WP-Cloud-palvelu, jossa asennamme WordPressin käyttövalmiiksi puolestasi.

WordPress-lisäosat mahdollistavat sivuston laajentamisen ja erilaisten toimintojen lisäämisen sivustolle ilman koodaamista. Lisäosien avulla sivustolle voidaan rakentaa lomakkeita, asentaa kävijäseuranta tai optimoida kuvatiedostojen kokoa. Katso, mitkä ovat asiantuntijamme mielestä parhaat WordPress-lisäosat.

WordPress-ulkoasuteemoja käytetään sivuston ulkoasun rakentamiseen. Teeman avulla sivuston ulkoasua ei tarvitse rakentaa alusta asti itse, vaan sivusto voidaan rakentaa valmista ulkoasupohjaa hyödyntäen. Katso asiantuntijoiden valitsemat parhaat WordPress-teemat.

WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintaohjelmisto ja itse ohjelmiston on täysin ilmainen. Kotisivujen tai verkkokaupan perustamista varten tarvitaan kuitenkin vähintään oma domain ja kotisivutila, jotka saa edullisimmillaan alle kympillä kuukaudeksi.

Kuluja voi tulla myös maksullisten ulkoasuteemojen ja lisäosien käytöstä. Jos WordPress-kotisivut rakennuttaa ammattilaisella nousee niiden hinta luonnollisesti korkeammaksi, samalla saa kuitenkin varmasti toimivat sivut ja säästää paljon omaa aikaa.

Autamme WP-Cloud-palvelumme asiakkaita tarpeen mukaan myös WordPressiin liittyvissä asioissa. Tavoitat WordPress-eksperttimme helposti chatilla, puhelimitse tai sähköpostilla. Lisäksi asiakkaidemme käytössä on useita WordPress-tukiohjeita ja teemme tarvittaessa pieniä korjauksia tai muutoksia sivustoille tuntityönä. Tutustu asiantuntijapalveluihimme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Löydät alta WordPressiin ja WooCommerceen liittyviä kirjoituksia,
joissa käsittelemme mm. teeman valintaa ja parhaita lisäosia.

Kaikki artikkelit ovat näkyvillä.