Asiakastarina: Lue miksi Vesa valitsi Zonerin!

Vesa Airio
Vesa Airio (kuva: Outi Paappanen)

Zonerin on valinnut jo reilusti yli 6000 tyytyväistä asiakasta. Haluamme 10v juhlavuoden kunniaksi tuoda valokeilaan myös enemmän asiakkaitamme ja antaa heidän kertoa omista kokemuksistaan Zonerin palveluista.

Vesa Airiolla on pitkä kokemus yrittäjyydestä. Hän aloitti vuonna 1983 kuntosalilaitteiden valmistuksella ja perusti myös omia kuntosaleja. Liikunta-ala vaihtui muutama vuosi sitten valokuvausyrittäjyyteen Visual Tailors Oy:ssa sekä osakkuuteen elämysmatkatoimisto Tres Hombres Adventure Oy:ssa.

Miksi Vesa valitsi juuri Zonerin webhotellit?

Monilla aloilla toiminut yrittäjä on käyttänyt pitkään Zonerin webhotellipalveluita. Mutta miksi juuri Zoner? Annetaan Vesan itse kertoa tarkemmin webhotellitarjoajan valinnasta.

”Zonerin kanssa asiat loksahtivat kohdalleen. Etsin netistä sopivaa kumppania, joka osaisi vastata tarpeisiini. Karsin tarjonnasta ulkomaalaiset sekä liian suuret yritykset pois. Minulle oli alusta asti tärkeää, että saan henkilökohtaista palvelua suomeksi” kertoo Airio ja jatkaa: ”Zonerilta sain palveluiden lisäksi myös kaipaamaani opastusta verkkosivujen ylläpitoon ja muokkaukseen”.

Vesan yritysten sivustot käyttävät tosiaan WordPress -julkaisujärjestelmää, josta myös meiltä löytyy runsaasti kokemusta. Vaikka virallista tukea kotisivujen, ja niiden pohjana toimivien julkaisujärjestelmien, käyttöön emme pysty lupaamaan, on asiakaspalvelumme aina pyrkinyt palvelemaan ja auttamaan ratkaisujen etsimisessä.

Vesa Airion kokemukset Zonerin asiakkaana vahvistavat, että olemme onnistuneet tavoitteissamme: ”kaltaisilleni pienyrittäjille palvelut ovat kohdillaan ja arvostan erityisesti nopeaa asiakaspalvelua”.

Lisää asiakkaidemme suositteluja löydät myös seuraavalta sivulta

Ps. Ja katso myös muutamia Vesan ottamia valokuvia!

kuva tatuonneista
Kuva: Vesa Airio, Baarikuvan tilaaja kuvataiteilija Jyri Hiltunen (tatuoinnit)
asuntokuvaus
Kuva: Vesa Airio, asuntokuvauksen toimeksiantaja Arvoasunnot.fi Kaisa Liski.
Juuso Kataja

Webdesigner, sähköisen markkinoinnin ammattilainen, jonka intohimoihin kuuluvat mm. verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja WordPress.

Share
Tweet
Share
Pin
+1