MODX Sisällönhallintajärjestelmä – julkaise omilla ehdoillasi

Tämän kertaisen Vieraskynä -kirjoituksen on laatinut Turkulainen digimediatoimisto Mediascope

MODX -sisällönhallintajärjestelmä yhdistettynä toimivaan hosting-ratkaisuun mahdollistaa yritykselle yksilöllisesti rakennetun ja toimivan verkkosivuston.

Positiivisesti erottuva ulkoasu, käyttäjäystävällisyys ja helppo ylläpito ovat yrityksen verkkosivustolle kullanarvoisia ominaisuuksia. Nämä hyvän web-suunnittelun päämäärät saavutetaan kätevimmin oikean yhteistyökumppanin ja sopivien teknisten ratkaisujen avulla. Tämän tiedän kokemuksesta; olen ollut vuodesta 2008 lähtien mukana toteuttamassa yli 50 MODX -pohjaista sivustoa, joista suurin osa on löytänyt kotinsa Zonerin palvelimilta.

Asiakaskohtaisesti räätälöityä sisällönhallintaa

Web-suunnittelijana haluan tarjota asiakkailleni laajan paletin mahdollisuuksia. Avoimeen lähdekoodiin perustuva MODX-sisällönhallintajärjestelmä on kuin tyhjä kangas, jolle voimme yhdessä asiakkaan kanssa maalata juuri mieleisemme kokonaisuuden. Avainasemassa tässä ovat täydellinen luomisen vapaus, henkilökohtaisesti mukautettu käyttöliittymä sekä ajantasaisena pysyvä ohjelmisto.

MODX on aina käyttäjänsä näköinen
MODX on aina käyttäjänsä näköinen.

MODX vapauttaa sivuston suunnittelijan ja toteuttajan käyttämään yhdessä mielikuvitustaan. Näin graafisesta ulkoasusta saadaan sellainen kuin halutaan, ilman kompromisseja. Täysin kustomoitavalla käyttöliittymällä asiakas voi päivittää sivustonsa sisältöjä vaivatta, hänelle luontevimmalla tavalla. Lopputulos on sekä visuaalisesti houkutteleva että teknisesti toimiva ja helppokäyttöinen.

Case: Corbel Oy – uusi verkkoilme kiinteistöjohtamisen asiantuntijalle

Corbel Oy on Suomen suurin riippumaton kiinteistöhallinnan ja -johtamisen yritys, jonka palvelut kattavat esimerkiksi isännöinnin, toimitilavuokrauksen ja kiinteistöomaisuuden hoidon. Yritys halusi päivittää web-näkyvyytensä uusilla verkkosivuilla, jotka huomioivat heidän liiketoimintansa erityistarpeet. Ulkoasusuunnittelun ja web-sisältöstrategian lisäksi työhön sisältyi kokonaisvaltainen tekninen toteutus.

modx kotisivut
Corbelin sivut osoittavat, että hyödyllinen voi olla kaunista ja kaunis hyödyllistä.

Rakensimme Corbel Oy:lle räätälöidyn MODX-sisällönhallintajärjestelmän päällä toimivat web-sivut. Päähuomiomme kiinnittyi helppoon päivitettävyyteen sekä kiinteistöalalla erityisen tärkeään ajantasaisuuteen. Muodostimme sivuston kiinteistökohteista automaattisen xml-syötteen Oikotie- ja Kauppalehden Toimitilat -palveluihin. Tällä ratkaisulla asiakas säästää resurssejaan, sillä kohteet voidaan päivittää kätevästi yhdestä paikasta.

”Olemme tyytyväisiä sivujen ulkoasuun ja niiden rakenteeseen. Julkaisujärjestelmä on mielestämme toiminut hyvin uusissa sivuissa ja sivujen skaalautuvuus mobiililaitteissa on ollut meille positiivinen yllätys”

Jarmo Iisakka,
Toimitusjohtaja
Corbel Holding Oy
corbel.fi

Myös Corbelin tapauksessa MODX asentui Zonerin Hosting-palveluihin mutkattomasti.

Tatu Koivu
Projektipäällikkö / Web Designer
Turkulainen Digimediatoimisto Mediascope Oy

Share
Tweet
Share
Pin
+1